DESPRE NOI

Fanylux Collection este un brand 100% românesc, ce activează pe piața producătorilor de confecții textile pentru femei începând cu anul 2000.

Obiectivul nostru este de a surprinde, prin maniera de a interpreta, tendințele și a le transpune în colecții originale și incitante. Îmbinarea detaliilor ce dau amprenta viziunii noastre cu dezinvoltura și suplețea liniilor ce conturează corpul feminin, punctate prin rafinament și o croială ce dă naturalețe, exprima o imagine completă a ceea ce oferim. Colectiile Fanylux oferă confortul și răspund așteptărilor calitative ce dau siguranță și încredere.

O linie plină de romantism cu păstrarea stilului clasic adaptat la femeia zilelor noastre.

Showroom-ul propriu de prezentare, sediul  firmei și activitatea de producție se desfășoară în Timișoara, strada M. Dobosan, nr. 17.

.

Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_000.png Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_01 Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_02 Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_03 Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_04 Fanylux-Collection-Producator-confectii-dama-Timisoara_Productie_05